De Spelers

Als je dus in de NBA wil komen moet je een goeie speler zijn, maar toch zijn er spelers die  beter zijn dan anderen of spelers die langer in de NBA zitten dan anderen. Mijn eigen beste speler uit de NBA vind ik James Lebron, maar eigenlijk vind ik wel meerdere NBA spelers goed. Als NBA speler moet je veel met je team trainen, want dat is wel nodig, want in de NBA spelen is zwaar. Je moet natuurlijk ook een goeie conditie hebben anders hou je zo’n NBA wedstrijd van 4x12 minuten niet vol. Vaak train je daarom wel elke dag in een week me je team. De meeste NBA spelers hebben dan ook een goede conditie

Dit is Lonzo Ball. Hij zit nog net in de NBA en hij speelt bij de Los Angeles Lakers. Toen hij nog op college zat speelde hij eerst bij de Huskies en daarna heeft hij bij UCLA gespeeld en dat was dan al op hoger niveau. Hij is één van mijn lievelingsspelers.

Dit is James Lebron. Ik vind hem de beste basketbalspeler in de NBA.

Dit is Stephen Curry. Hij maakt veel 3-punters en raakt ze dan ook vaak. Hij heeft ook een record van de meeste 3-punters in één wedstrijd.

Jimmy Butler ook één van mijn goeie lievelingsspelers.

James Harden speelt bij de Housten Rockets.

Anthoney Davis is een goeie center voor onder de basket.